Könyvelés

Manapság sokan panaszkodnak arra, hogy nem találnak jó könyvelőt, csak olyan kontárokat, akik nem ismerik a vonatkozó jogszabályokat, nem készülnek el határidőre a munkával, és elfelejtenek minket tájékoztatni a lényeges részletekről. A másik véglet, akik mindezekhez tökéletesen értenek, precíz munkát végeznek, de kisebb cégeket nem vállalnak el, vagy ha mégis, akkor azt horribilis áron.

Cégünk 1992 óta foglalkozik teljes körű könyvviteli szolgáltatásokkal, bérszámfejtéssel. A közel 20 év alatt a legkülönbözőbb tevékenységi körű és méretű cégekkel dolgoztunk együtt; ügyfeleink közt szerepelt számos kereskedelmi, szolgáltató társaság, ügyvédi iroda; az egészen kis cégektől, a több milliárd forint árbevételű  részvénytársaságig.

Az évek folyamán számos  olyan cég könyvelését végeztük, amelynek beszámolóit a világ öt legnagyobb könyvvizsgáló cége közé tartozók auditálták. Ezek a munkák jelentős szakmai tapasztalathoz juttattak  bennünket.

Hosszú évek óta kiemelt ügyfeleink a különböző ügyvédi irodák. Kapcsolatunk általában nem korlátozódik csak a könyvelési feladatokra, adózási, számviteli kérdésekben rendszeresen konzultálunk egymással.

Ügyfeleinkkel többéves bizalmi-munkakapcsolatban állunk, elégedettségüket tükrözi, hogy többségük már 5-15 éve, de akad aki a kezdetektől nálunk könyvelteti cégét.


Vállaljuk Bt-k, Kft-k, Rt-k teljeskörű könyvelését, beszámolók, bevallások elkészítését, bérszámfejtést könyveléssel együtt, vagy külön is.

ÁRAK:

- Bt-k Kft-k könyvelése, adóbevallásokkal, mérleggel 20 000 Ft+áfától

- Rt-k könyvelése, adóbevallásokkal, mérleggel: 50 000 Ft+áfától

- Bérszámfejtés 1-3 között 3 500 Ft+áfa/fő/hó-tól

- Bérszámfejtés 4-9 fő között 3 200 Ft+áfa/fő/hó-tól

- Bérszámfejtés 10 fő felett 3 000 Ft+áfa/fő/hó-tól

Személyes megbeszélésért lépjen kapcsolatba velünk elérhetőségeink valamelyikén. 

 

ELÉRHETŐSÉGEINK

Bejelentkezés

 

.